SKL:n hallitus on etäkokouksessaan 3.4.2020 yksimielisesti päättänyt kilpailu- ja sarjavaliokunnan esityksestä, että valtakunnansarjoja ei ikävä kyllä jatketa tämän kauden osalta koronaviruksen vuoksi.

Valtakunnansarjoja ei enää jatketa tämän kauden osalta ja vain loppuun asti pelattujen sarjojen tulokset jäävät voimaan. Mitaleja ei jaeta eikä sarjanousuja ja putoamisia tule, pois lukien senioreiden ykkössarjasta kakkossarjaan sekä veteraanien mestaruussarjasta ykkössarjaan, koska näissä sarjoissa runkosarja on pelattu eikä karsintoja ollut enää ohjelmassa.

Palkintorahat jaetaan tämänhetkisten tilanteiden perusteella. Alla tiedot jokaisesta sarjasta miten toimitaan.

Lähetämme myös tämän ja ensi viikon aikana sähköpostia sarjakohtaisesti joukkueille. Sähköposti lähetetään siihen osoitteeseen, mikä rekisteriohjelmassamme on joukkueen yhteyshenkilön kohdalla. Jos posti tulee väärälle henkilölle, niin pyydämme pikaisesti ilmoittamaan asiasta olli.pakonen (at) keilailu.fi , niin korjaamme yhteyshenkilön tiedot joukkueen kohdalle.

Kaikkien sarjojen palkinnot maksetaan huhtikuun aikana.

Kauden 2020-2021 valtakunnansarjan ilmoittautuminen siirtyy siten, että laskut lähetetään sähköpostitse kesäkuussa ja aikaa perua on elokuun loppuun saakka. Maksamalla maksun osallistuminen vahvistuu.

Tulevan kauden pelit alkavat näillä näkymin lokakuussa, koska haluamme aloittaa valtakunnansarjat vasta sitten, kun koronavirus on pois arjestamme.